Dag 15

img_1480-1

Opgestaan met regen vandaag, dus wijziging van de plannen. Op z’n Afrikaans… Teveel risico om niet meer vlot weg te geraken als het stevig zou gaan regenen, dus vandaag al terug naar Moshi. Jammer want Msafiri zou anders vanavond een geit slachten als dank, en dat gaat normaal gepaard met een echt dorpsfeest. We zullen dus nog eens moeten terugkomen ?

Eerst enkele km te voet tot in een naburig dorp, want de bus geraakt hier weer niet. Bagage weer op de koeienkar. Onderweg worden we overal vriendelijk uitgewuifd. En dan wachten op de bus.   

    
 

4 gedachtes over “Dag 15

 1. wij zien al uit naar jullie thuis komst om dan alle verhalen te horen hoe super jullie het daar wel gehad hebben onvergetelijk en een heel hechte groep geworden zo te zien op fotoos

 2. Geniet nog met volle teugen van jullie laatste weekend!
  Tot maandag, Nelle, Wout, Kaat en Sofie

 3. Fijn dat jullie dit project hebben kunnen realiseren! Je mag er terecht fier op zijn!!!
  Rust nog maar lekker uit en geniet vooral nog veel van de cultuur en al het moois ginder!
  Veel plezier nog en een veilige thuiskomst.
  Eddy, Anja en Stefanie

 4. Hélaba, weer zo’n mooie foto’s … prachtig al die kleurtjes onder een stralende zon. Maar af en toe regent het daar precies ook wel eens. Dit brengt telkens weer avontuur hé (geen brommertjes deze keer?) Wij wensen jullie nog héél fijne dagen in het verre en mooie Tanzania! Genieten maar en ook van elkaar!!! Wij missen jullie wel zalle maar gelukkig is er fb (en dat zegt ons moeke zelfs :)) Knuf en dikke X van ons allemaal: Lisa, Maud, Jochen, Jef, Nans, Jan en Bros

Reacties zijn gesloten.