Dag 16

Vroeg en snel ontbijt want er staat een dagsafari op het programma vandaag in het Arusha National Park. Prachtige landschappen aan de voet van de Mount Meru (4580m). Van steppe tot jungle tot krater en meren. En gelukkig ook de bijhorende dieren: wij spotten blue monkeys, zwart-wit colobusapen,  wrattenzwijnen, dikdiks, antilopen, zebra’s, bavianen, giraffen, waterbokken en nijlpaarden. Alweer een fantastische ervaring!

 

   
    
 Uiteraard zijn er veel meer en veel betere foto’s, maar die houden we voor thuis…

4 gedachtes over “Dag 16

  1. Dat zijn prachtige foto,s en een fantastische natuur! De tijd is nu wel aan,t korten,en we beginnen al af te tellen om onze jo terug in ons midden te hebben. Groetjes van moemoe en vava xxx!

  2. Ik weet niet dat jullie aan ’t aftellen zijn om naar huis te komen, wij in ieder geval wel. Het avontuur zit er bijna op voor jullie en we hopen dat jullie het niet te moeilijk gehad hebben. Groeten aan iedereen en vooral aan onze Jo. Een goede vlucht maandag en een veilige thuiskomst. Hilde, Johny, Ben en Nele.

  3. We kijken stilaan weer uit naar jullie terug thuiskomst! Nog een fijne dag ginder en een veilige terugvlucht… Tot overmorgen.

  4. Ik zou zeggen “blijf daar ik kom wel” maar dat zal niet lukken vrees ik. Geniet ervan en tot in Geel aan de poort.

Reacties zijn gesloten.